Åk på ridresa till Island

Är du intresserad av ridning och älskar naturupplevelser från hästryggen kan Island vara något för dig. Här kan du uppleva de isländska fjällen och de varma källorna under ridturerna som guidar dig genom det isländska landskapet. Kanske blir du så förälskad i landet att du väljer att flytta dit.

Behöver du hjälp med olika typer av dokument inför din resa kan du läsa mer på legalisering.se som erbjuder en mängd olika tjänster som till exempel legalisering, översättning av viktiga dokument samt apostille. Sajten hjälper både företag och privatpersoner. Du kan också få hjälp med rådgivning kring dokument och handlingar inför ansökning om visum till en rad olika länder. Det finns en praktisk guide att ta del av som enkelt och smidigt vägleder dig genom processen.

Upplev den storslagna naturen

När du har ordnat allt praktiskt inför din resa kan du se fram emot en fantastisk ridupplevelse på Island. Du kan boka alltifrån en weekendresa till en vecka eller mer. I ridpaketet ingår ritt i grupp till förutbestämda platser samt hotell med eller utan måltider. Du behöver inte ha med dig någon ridutrustning utan allt som behövs finns tillgängligt på plats.

Den som inte känner för att åka utomlands för att rida kan få samma upplevelse i Sverige. Det finns en hel del företag som har riktat in sig på att erbjuda semester från hästryggen med övernattningar på närliggande pensionat. Den svenska naturen lockar en hel del turister året om och ridresor är ett uppskattat fenomen som blir alltmer populärt.

excellent