Boka turridning med vinprovning

Har du svårt att veta vad du ska ta med dejten på eller vill du bara göra något extra kul med stallkompisarna i helgen? Då kan en turridning med vinprovning vara ett roligt och väldigt spännande alternativ. Både hästar och vin är något som kan kännas ganska lyxigt och exklusivt, vilket även gör denna aktivitet utmärkt för möhippan.

I Sverige finns det gott om ställen som erbjuder vinprovning och turridning, men inte fullt lika många som har lyckats kombinera dessa två saker. Vill du beställa hem de bästa vinerna rekommenderar vi lyxiga vinlådor från Vinoteket, men vill du samtidigt njuta av Stockholmsutsikten från hästryggen behöver du vända dig till Stockholmskusken istället.

Hur går en turridning med vinprovning till?

Stockholm är en mycket vacker stad med mycket att erbjuda. Väljer du att boka din turridning med Stockholmskusken börjar den med att ni samlas upp ute på Gärdet för att därefter ta in hästarna och göra dem i ordning. Därefter är det dags att sitta upp för att påbörja turridningen ute på vackra Djurgården. Efter att ni har njutit av de vackra omgivningarna och travat loss på skogsstigarna är det dags att rida tillbaka igen. På plats väntar då en utbildad sommelier som förbereder det sista medan ni tar hand om hästarna.

Under vinprovningen kommer du att få testa många olika typer av viner. Du kommer också få lära dig skillnaden mellan olika vintyper och få ta del av lättare tilltugg som passar de olika smakerna. Eftersom det är alkohol inblandat är det viktigt att ni är minst 18 år gamla och att alla tar med giltig legitimation.

excellent