Andra djur som trivs i stallet

Stallet är främst hästarnas hem men det finns också andra djur som kan ses som stalldjur. Det är till exempel vanligt att stall har en stallkatt eller två. De klarar sig bra i stallet både under sommar- och vintertid. Samtidigt håller de möss borta från hästarnas foder. Vissa hästar tycker också om sällskapet från katter.

För att andra djur som exempelvis katter och kaniner ska trivas bra i stallet är det bra att införskaffa tillbehör. Det kan vara allt från matskålar till sovplats och leksaker. Dessa djurtillbehör kan du hitta i en djuraffär som har allt till smådjur. Kaniner kan antingen få en egen box eller egna kaninburar. De behöver också kaninfoder och vattenflaska i sin bur.

Hunden – ett populärt djur i stallmiljö

Andra populära djur att ha i stallet är höns och ankor men de bor då oftast på stallgården. Det är även vanligt att vissa hästägare tar med sina hundar till stallet. Detta är förutsatt att hunden är lydig och inte jagar andra djur. För att göra vistelsen i stallet så bekväm som möjligt kan det vara bra att införskaffa en hundbädd som du kan ha just i stallet. Då slipper du släpa med en hemifrån och det gör inget om hundbädden i stallet blir lite smutsig. Andra saker som kan vara bra att ha i stallet som hundägare är tuggben och leksaker. Detta är något som du definitivt hittar i en djuraffär.

Enkelt att shoppa online

Nuförtiden behöver du inte ens besöka en djuraffär för att handla tillbehör till ditt husdjur. Du kan enkelt och smidigt shoppa hos en djuraffär online och få hemleverans. Det gör att du också lättare kan få en överblick över pågående kampanjer. Innan högtider och under speciella tillfällen brukar affärer ibland rea ut vissa varor. När du handlar i en djuraffär online så kan du också få en bättre överblick över de varor och produkter som butiken har.

excellent