Klä barnet rätt för stallet

Om du har ett barn som är intresserat av hästar och ridning är det viktigt att du klär barnet rätt. Många barn med hästintresse spenderar många timmar i stallet. Därför har vi i det här inlägget valt att fokusera på att ge dig tips på hur du kan tänka för att barnet ska vara rätt klädd för stallhänget.

Byxor

Till att börja med är det viktigt att barnet har bra byxor. Byxorna ska vara lätta att röra sig i och därför inte sitta för tight, men det är även till stor fördel om materialet är tåligt och inte får hål i första taget. Ett bra exempel på ett tåligt material är jeans. Det finns olika sorters jeans för barn på nätet. Idag finns det jeans som sitter något lösare, vilket gör att barnet kan röra sig fritt. Sedan kan barnet också ha på sig sina vanliga ridbyxor.

Överdel

När det kommer till vilken överdel barnet ska ha på sig är det viktigt att du tänker på att barnet ska kunna röra sig fritt. Därför ska du välja löst sittande plagg. Till exempel en enkel t-shirt eller en skjorta. Stall tenderar till att vara rätt kyliga och därför kan barnet ha på sig en värmande väst eller en jacka.

Hästar

excellent